De la nova artesania a les identitats virtuals
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

De la nova artesania a les identitats virtuals

Una instal·lació interactiva per a crear la nostra pròpia identitat virtual i un viatge immersiu per un ‘país de les meravelles’ en 3D són les propostes que l’IED Barcelona i l’IED Milà va presentar en el SónarCCCB 2021.

En el marc d’aquest esdeveniment, que va tenir lloc el 29 i 30 d’octubre en format híbrid, estudiants de diferents disciplines de tots dos centres van donar a conèixer la seva visió sobre el paper del disseny com a element vertebrador de creativitat, tecnologia i innovació.

Projecte: ‘I AM YOU. Reflection of your identity in a virtual world’

Estudiants: Anastasia Lapotko, Mini Sürger Asik, Sidhasila Naik, Alp Nisan Baskin, Thomas John Butzke i Myriam Chamoun

IED Barcelona

‘I AM YOU’ és una instal·lació d’alumnes del Master in Interaction Design en col·laboració amb Linking Realities que convida al públic a crear la seva pròpia identitat virtual al moment. La proposta promou la reflexió sobre l’impacte que les tecnologies immersives tindran en el desenvolupament del metavers i l’evolució de les nostres versions digitals.

Projecte: IED Amaze Project remixed by Stream Machine

IED Milà

‘AMAZE PROJECT ‘ es concep com a viatge immersiu per ‘un país de les meravelles’ en 3D. Aquesta exhibició virtual, de caràcter lúdic i interactiu, presentarà les millors tesis de graduats del IED Milà en Disseny, Moda, Arts Visuals i Comunicació.

Consulta la programació completa del festival.