Cynthia Buttenklepper guanya el concurs de Vogue Mèxic Who’s On Next 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

false

Cynthia Buttenklepper guanya el concurs de Vogue Mèxic Who’s On Next 2018

La exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda Cynthia Buttenklepper guanya el concurs Who’s On Next de Mèxic, una plataforma impulsada per Vogue que anualment selecciona als grans talents de la moda i accessoris, amb la finalitat de donar-li suport financer i editorial per expandir la seva carrera.

La firma, que té el mateix nom de la dissenyadora, porta des de l’any 2011 en el mercat de la moda a Mèxic amb vuit col·leccions presentades a la Setmana de la Moda de Mèxic que destaquen per la seva visió transgressora i disseny contemporani. Les peces es caracteritzen per comprendre i estudiar la diversitat del cos femení, creant siluetes que empoderan a les dones.

La seva última col·lecció SS19 “Objects in mirror llauri closer than they appear. 2018” sorgeix de la idea de separar mentalment del seu context allò que és inseparable en la realitat.

Aquell moment en què els teus ulls només perceben… i, per un segon, poden allunyar-se de la realitat, abans que neixin les històries, els conceptes, els prejudicis, els límits. Aquests que per moments només són textures, volums, ombres, idees o sensacions”, explica Buttenklepper sobre aquesta col·lecció que presenta des de colors terra fins a rosa pal, blau fosc o color òxid utilitzant teixits setinats i fluids que es contraposen amb cuirs i teles esportives.