CURSOS D’ESTIU EN VISUAL COMMUNICATION – JULIOL 2015
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

CURSOS D’ESTIU EN VISUAL COMMUNICATION – JULIOL 2015

T’agrada el Disseny Gràfic i la Comunicació Visual? Un mes. Barcelona. Estiu. Aquesta és la teva oportunitat!

L’objectiu del IED Barcelona Escola Superior de Disseny és formar als joves en les àrees del Design, la Moda, el Visual Communication i el Management for Creative Industries, dotant-los de instruments eficaços per a poder donar resposta a la demanda del món professional actual. Per aconseguir-ho ha desenvolupat una metodologia didàctica, innovadora i diversificada, tractant aspectes com la tecnologia i la experimentació, expressivitat dels missatges i comunicació integrada, unit als problemes del mercat i dels nous escenaris.

Els cursos d’Estiu en Visual Communication ofereixen una ocasió única per formar-se i conèixer la ciutat de Barcelona. Són cursos intensius que permeten adquirir nous coneixements i desenvolupar habilitats creatives de la mà de professionals del sector. La nostre seu es troba al barri de Gràcia, cor de la Barcelona multicultural i internacional. A no molta distancia es troben les platges i altres llocs de gran atracció turística per tot el món. Es desenvolupen en el mes de juliol i i combinen la experiència acadèmica amb la vida cultural i artística de Barcelona.

DOCENTS I PROFESSIONALS

S’imparteixen per l’equip docent del IED Barcelona (IED Màster). Són tots professionals en actiu procedents del món empresarial, del disseny i de la comunicació i són tots experts en les respectives àrees. El tracte amb l’alumne és proper per tal de garantir un seguiment personalitzat durant tot el procés formatiu.

CURSOS