Quan els #Hashtags dissenyen una imatge corporativa
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Quan els #Hashtags dissenyen una imatge corporativa

Durant l’era de la hiperconnectivitat, tot resulta més fàcil si és interactiu. Així ho assegura Alejandra Segón, alumna de l’Undergraduate Degree in Graphic Design & Motion Graphics, amb el seu projecte de final de carrera “Fluid”: “La societat està adoptant noves maneres de connexió i comunicació. La manera en què les persones es relacionen entre si i amb el món és cada vegada més ràpida, oberta i interactiva. Aquesta actitud desafia les marques i companyies a guanyar velocitat i agilitat i les forces per produir i definir imatges igual d’animades i dinàmiques”, explica.

La proposta, que ha estat sel·leccionada per presetar-se durant al Campus Blanc de la dècima edició del Blanc Festival, forma part d’una campanya dissenyada per la imatge corporativa del 25è aniversari del CCCB la qual varia a partir de les interaccions que els usuaris tinguin a les xarxes socials mitjançant hashtags, interaccions  o mencions.

La imatge de la campanya disposa d’un codi de temps que senyala el moment en què es crea la forma, i d’aquesta manera es representa un canvi visible i constatat que, a la vegada, és inesperat i incontrolable. Amb “Fluid”, es destaca el posicionament del CCCB com un centre cultural contemporani dedicat a la reflexió i el debat sobre temes actuals i situacions mundials.

L’alumna presetnarà el projecte el dijous dia 18 d’octubre al Teatre Casino Aliança del Poblenou en el marc de la nova edició del Blanc Festival. Tres dies amb conferències, masterclasses i activitats en relació al disseny i la creativitat professional, amb una mirada posada al talent emergent i el reconeixement als grans mestres i pioners del disseny del nostre país.