Converteix-te en el pròxim professional creatiu que necessita l’univers moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Converteix-te en el pròxim professional creatiu que necessita l’univers moda

Per què és Vogue una de les revistes de moda més influents de la història? Què fa que la signatura Dior continuï sent referent en el sector del luxe? Com aconsegueixen les marques locals un exèrcit de clients fidels?

La llista de raons comença, òbviament, pel producte, però en una indústria tan canviant i competitiva, aquest no garanteix per si sol l’èxit. Es necessiten professionals capaços de contar la història de la marca, definir i transmetre els seus valors i identitat, connectar de veritat amb el públic. Parlem d’una de les professions més demandades per la indústria: la direcció creativa de moda.

Perquè no hi ha millor manera de conèixer els secrets de l’univers moda que fer-ho des de dins, el Màster en Fashion Creative Direction no és qualsevol curs a l’ús. Més enllà dels continguts teòrics, compta amb un equip de professionals de prestigi internacional, com Chiara Bardelli, Photo Editor de Vogue Itàlia i L’Uomo Vogue; els dissenyadors Teresa Helbig i Moisès Nieto; Gary Pinagot, Social Media and e-Reputation Director de Dior i Gabriella Fenwick, exalumna de l’IED i dissenyadora en Marine Serre, entre altres. El programa inclou, a més, workshops, classes magistrals i visites a estudis de marques locals i internacionals.

El Màster acosta les realitats més importants del sector, a més d’ensenyar a manejar les eines de creativitat, estratègia i lideratge durant el desenvolupament de projectes i de pràctiques amb empreses com Teresa Helbig, Ètnia BCN i BaboChoses.

Si la teva passió per la moda va més enllà del disseny, aprèn dels millors i converteix-te en un líder del canvi en el sector a través de la teva creativitat.

Descobreix més sobre el Màster en Fashion Creative Direction