COMENÇA UNA NOVA ETAPA PER FITS!
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

COMENÇA UNA NOVA ETAPA PER FITS!

Future Innovation Tailor-Made School (FITS) de l’IED estrena pàgina web i amb ella, un programa exclusiu de webinars sobre els futurs escenaris en els què el disseny tindrà un paper fonamental.

En l’escenari post-Covid 19, les empreses es veuran obligades a canviar per adaptar-se a les noves transformacions i el disseny serà una eina clau per fomentar la innovació, responent a les noves necessitats, concebent maneres alternatives de lideratge i reformulant serveis, productes o estratègies.

FITS, en consonància amb els nous contexts, llança la seva pàgina web destinada a oferir formacions personalitzades i fetes a mida per empreses, institucions i universitats. Aquesta escola formativa, compartida entre Madrid i Barcelona, vol donar resposta a les canviants necessitats de les organitzacions i empreses del sector i aportar solucions de disseny aplicat mitjançant processos de generació d’innovació.

Com afectarà el COVID-19 a l’economia? Quin paper tindran les empreses? Com puc aconseguir que el meu negoci sigui rentable?

 

Descobreix-ho als webinars gratuïts que ha preparat FITS en col·laboració amb iil. (IED Innovation Lab) en ocasió del llançament de la seva pàgina web:

Dimecres 20 de maig – 18:30h

Com han de comunicar i com s’han de comportar les marques en “la nova normalitat”?

Un anàlisi crític, introspectiu i panoràmic de la situació actual per abordar la reinvenció de la comunicació de marca en el nou escenari.

A càrrec de Marc Guitart, Business designer i consultor. Fundador i CEO de  Brandcelona® i Brandlond®, empresa de consultoria de management creatiu. Fundador de Cyclical Branding®.

Inscriu-te

Dimecres 27 de maig – 18:30h

Treball remot: Valor per l’empresa a través del Design Thinking

Quina és la importància d’organitzar equips de treball des de casa i estructurar reunions efectives en temps de crisis i incertesa? Ho descobrim amb Hernando Mestre.

Hernando Mestre, Consultor líder d’innovació i comunicació estratègica de la consultora Azurian Transforma i soci fundador de la marca de desenvolupament de metodologies d’innovació i gestió del canvi Contakta.

Inscriu-te

Dimecres 3 de juny – 18:30h

Com seran els espais de treball després del Covid-19?

L’actual context planteja la reinvenció dels espais laborals en les organitzacions, des de multinacionals fins a empreses locals. El disseny juga un paper important en la concepció de les oficines post Covid-19.

Raúl Escudero, Arquitecte, Especialista Workplace Innovation, Director de 3G Office Espanya i docent a l’IED Madrid. 

Dimarts 16 de juny – 18:30h

Innovation Management en l’era digital

Com integrar l’emprenedoria empresarial en el món digital i el treball en network? Com obrir-se a nous mercats o crear estratègies, productes o serveis adaptats als escenaris emergents? En un mercat com l’actual, situar-se un pas per davant de la competència, respectant el core de la organització, és un dels grans reptes de l’emprenedoria empresarial.

Horge Perez, Head of IIL (IED Innovation Lab) Barcelona i Xavier Olivares, consultor i formador en innovació i fundador i director d’Istotònia. 

Inscriu-te 

Consulta tots els detalls a  www.fits.ied.es.