COMENÇA L’ANY ESPECIALITZANT-TE EN EL DISSENY D’APLICACIONS MÒBILS
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Interactive Apps Design

COMENÇA L’ANY ESPECIALITZANT-TE EN EL DISSENY D’APLICACIONS MÒBILS

Els milers de dispositius i aplicacions mòbils que configuren la societat actual, ens obliga a renovar-nos contínuament i fa que siguin necessaris professionals en el sector. Per això, a l’IED Barcelona, oferim tots els coneixements necessaris per aprendre a dissenyar interfícies per a terminals mòbils amb el MASTER IN INTERACTIVE APPS DESIGN.

Barcelona, centre d’últimes tendències en aplicacions mòbils de cultura, turisme i xarxes socials, va organitzar el passat 23 de setembre “Apps&Cultura Demo Party”, un esdeveniment que va reunir els creadors de les últimes tendències en aplicacions mòbils i que demostra la necessitat i la importància, cada cop més, de competents en aquest àmbit.

Encara ets a temps per apuntar-te al màster i formar-te com a professional capaç de conèixer i comprendre profundament les habilitats i eines necessàries per desenvolupar interfícies interactives que connecten tota la informació possible al Internet de les coses.

El director d’AppCircus declarava ja l’any passat que el mercat és més sofisticat i el punt de partida no és tecnològic, sinó que ve del disseny i la comunicació. El component tecnològic no és el més important per a l’èxit, simplement és una eina més.