Claudia Blanes, guanyadora de Swab Stairs 2016
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Claudia Blanes, guanyadora de Swab Stairs 2016

Claudia Blanes, estudiant del Títol Superior en Disseny Gràfic de l’IED Barcelona, ha estat seleccionada pel concurs Swab Stairs 2016 per exposar la seva obra “Expuestos” del 3 al 22 de juny de 2016 a les escales de la sortida de Rambla Catalunya/Rosselló de l’estació de metro Diagonal de Barcelona.

Swab Stairs és un concurs dins del marc de “Swab Off” i el projecte TMB Cultura que pretén vincular el món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge. D’aquesta manera, els estudiants de les més prestigioses escoles d’art i disseny tenen l’oportunitat d’exhibir les seves creacions en algunes de les estacions més importants del metro de Barcelona. 

Sota el tema “Paradigmes utòpics de la ciutat del futur”, l’objectiu de Swab Stairs 2016 ha estat plantejar solucions creatives i utòpiques per a les ciutats del futur, considerant l’augment de població urbana, la mobilitat i l’impacte positiu de l’avanç tecnològic en la consecució de major sostenibilitat i harmonia social. 

En aquesta edició han participat 10 escoles catalanes, entre elles l’IED Barcelona, i per primera vegada, 5 escoles internacionals convidades de Regne Unit, Algèria, Argentina, Canadà i Hong Kong.