CINC ALUMNI DE MODA ALS STYLE TRIALS DE IMAGIN CAFÈ
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

false

CINC ALUMNI DE MODA ALS STYLE TRIALS DE IMAGIN CAFÈ

Cinc alumni del Títol Superior en Disseny de Moda i del Postgrau en Disseny d’Accessoris de Moda de l’IED Barcelona participen en la primera edició del Style Trials que tindrà lloc a l’Imagin Cafè el dijous dia 7 de juny a les 19 hores.

Alba Llusà, amb la seva firma de banyadors Duckkiss; Loretto Martí, amb els seus accessoris de Loretto Studio; Sergio Plaza, amb la seva proposta d’estampats Kobra Studio; Javier Girón, amb la seva marca de roba JNorig; i María Vazquez, directora creativa de la firma d’accessoris Bolsillo, difondran els seus projectes emprenedors de moda davant d’un públic expert per exposar la seva marca i producte i conèixer l’èxit comercial de la seva feina.

Durant l’esdeveniment, el públic realitzarà un test mitjançant una metodologia àgil i dirigida, per analitzar, compartir i dialogar sobre negocis, tendències de mercat i consumidor del disseny de moda emergent.

La iniciativa serà impulsada i guiada per Modo Consulting, un espai de creixement empresarial l’objectiu del qual és aportar visió, inspiració i eines per crear i transformar projectes creatius a empreses avantguardistes, rellevants i rendibles.  

Aconsegueix les teves entrades aquí.