CEOWORLD SITUA L’IED BARCELONA EN EL RÀNQUING DE LES MILLORS ESCOLES DE MODA DEL MÓN
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

CEOWORLD SITUA L’IED BARCELONA EN EL RÀNQUING DE LES MILLORS ESCOLES DE MODA DEL MÓN

La revista internacional Ceoworld ha publicat el seu tradicional llistat de les Millors Escoles de Moda del Món, que per a la seva edició 2022 torna a incloure a l’IED Barcelona com l’única escola espanyola de la llista. El Centre Superior de Disseny de Barcelona reafirma la seva posició com a institució educativa de referència internacional en estudis de Disseny i Moda a Espanya. El Grup IED té, a més, presència internacional en aquest rànquing amb la seva seu de Milà.

Per a l’elaboració de la classificació, Ceoworld ha comptat amb l’opinió de més de 185.000 professionals del món de la moda, estudiants, professors i líders d’opinió del sector, així com informació de fonts públiques.

Les classificacions finals s’han obtingut a partir de l’anàlisi de diversos paràmetres d’activitat: la influència sobre marques globals de moda; l’opinió dels reclutadors; els comentaris i opinions de les empreses del sector; la taxa de col·locació d’alumnes en finalitzar els seus estudis i el seu nivell d’elegibilitat o l’especialització de l’escola i la seva reputació acadèmica.