Celebrant dues dècades d’història de l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Celebrant dues dècades d’història de l’IED Barcelona

2022 és una data molt especial per a l’IED Barcelona: celebra 20 anys des que va arribar a la ciutat. Amb motiu d’aquesta celebració, es presentarà l’exposició “A collective dream”, mostra que viatja per la història del centre a través de projectes destacats dels seus estudiants al llarg d’aquestes dues dècades. Els treballs seleccionats inclouen gran varietat de propostes representatives dels diferents camps del disseny.

“A collective dream” es complementa amb un catàleg de l’exposició realitzat sota criteris de sostenibilitat en col·laboració amb Otzarreta Think & Make (impressió i paper) i Guarro Casas (paper de la portada). L’IED Barcelona també ha comptat amb la col·laboració d’EGM per imprimir diversos suports de la mostra.

L’exhibició es podrà visitar de manera guiada concertant cita prèvia a eventos.barcelona@ied.es a partir del 2 de desembre

 What’s the next point?

També en el marc del 20 Aniversari, l’1 de desembre tindrà lloc el debat “What’s the next point?” per imaginar com seran els propers escenaris del disseny. El col·loqui comptarà amb la participació de Riccardo Balbo, president de la Fundación Francesco Morelli i director acadèmic del Grupo IED; Pilar Pasamontes, directora científica de l’àrea Moda de l’IED Barcelona; Sisón Pujol, CEO de Nomon Design i presidenta ADG Fad, i Bern Donadeu, fundador i design director a Nacar Design Agency. Els experts debatran sobre com el disseny estratègic i la formació en disseny poden impulsar la innovació en nous models de ciutat amb Barcelona com a cas d’estudi.

Andrea Marchesi, director de l’ED Barcelona, serà l’encarregat de moderar la taula rodona.

Stay tuned!