Bitbump, música en blended reality
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

false

Bitbump, música en blended reality

Els alumnes del Master in Interaction Design van presentar en el Sónar+D 2018 bitbump, un nou servei que permet viure la música d’una manera completament nova.

Bitbump es concep com un servei que permet crear playlists musicals personalitzades i imprimir-les en format de vinil a través a la tecnologia d’impressió 3D. A més, i com a innovació, gràcies a les recerques en blended reality de Hewlett-Packard, els alumnes proposen crear un disseny visual exclusiu per a cada portada i caixa segons la selecció musical.

El disseny és fruit de la combinació de cançons escollida en la llista de reproducció que genera una composició visual única. El servei també inclou unes ulleres de realitat augmentada que ofereixen una experiència visual totalment personalitzada d’acord amb el disseny creat amb l’objectiu d’oferir una nova manera de viure la música 100% personalitzada.

La proposta ha estat dissenyada pels alumnes Brach Herzel, Ardwin Hernández, Caterina Armenter, David Cabrito Nieto, Estefanía Farias, Laura Ochoa, Michel Chang i Yanfe Pedrosa.