Barcelona Design Week 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

false

Barcelona Design Week 2018

Del dia 5 al 14 de juny torna la Barcelona Design Week 2018, que en la seva nova edició investiga el concepte “revaloritzar” i on l’IED hi será present en diferents activitats:

– El dia 11 de juny l’IED organitza el taller Work Together, un workshop que destaca el valor del treball en col·laboració en el procés de l’aprenentatge entre participants i mestres artesans per crear Noves Artesanies. L’escola vol promoure que el “mestratge de l’artesà” pugui ser part del currículum dels futurs dissenyadors de producte aprenent directament amb ells.

– “LATENT. Connectem l’empresa amb el millor talent de les escoles d’arts i disseny” son unes jornades sobre el talent amb l’objectiu de captar el talent, descobrir ofertes i compartir experiències que tindran lloc el dia 13 de juny durant la BDW al DHUB, organitzat per BCD i FAD.

Durant tot el dia, de 10 a 18 hores, es realitzaran tot tipus d’activitats per a alumnes i exalumnes de l’escola: xerrades en forma de converses per conèixer l’experiència de joves que estan treballant per empreses amb una història al darrera interessant i positiva per les dues parts; cites concertades entre joves que busquen allò que les empreses demanden i viceversa; tallers en grup per desplegar habilitats individuals on els joves, escoles i empreses treballaran plegats per resoldre un repte i conèixer mitjançant la pràctica les capacitats i motivacions mútues; cabines d’autopresentació; espais espontanis d’oferta i demanda.

Per participar-hi, cal registrar-se aquí.

– El 13 de juny també tindrà lloc una conferència i debat organitzat per EDIVI  Educació pel disseny per viure, la xarxa de centres d’ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sosteniblitat. L’esdeveniment tractarà sobre la docència en el disseny d’impacte social a Catalunya, en el què participaran projectes realitzats per alumnes de l’IED, dirigit a docents i directius de centres formatius, així com als seus estudiants.  

– Paral·lelament, professors i alumni de l’escola exposen els seus dissenys a la mostra Perception, una instal·lació que ensenya la feina de 15 dissenyadors sobre la complexitat humana mitjançant l’exploració dels sentits. Del 6 al 14 de juny es podrà veure la feina de l’Alejandro Goula (Goula/Figuera), Kiwi Bravo, Sebastián Alberdi, Sanna Völker o David Leon Fiene a l’espai Ox Poblenou.

Per a més informació visita: barcelonadesignweek.com