AMPLIA LA TEVA FORMACIÓ AL NOVEMBRE AMB ELS CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Service Design and Co-Creation

AMPLIA LA TEVA FORMACIÓ AL NOVEMBRE AMB ELS CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA

Aquest mes de novembre a l’IED Barcelona comencem nous Cursos de Formació Contínua (CSP). Una oportunitat pensada per a aquelles persones que, tant per motius professionals o personals, volen complementar o ampliar la seva formació en diferents camps.

Si vols iniciar-te en el sector del màrqueting i la comunicació et recomanem el curs CSP en ESDEVENIMENTS I COMUNICACIÓ, que ofereix un apropament al món de la comunicació i les seves eines i a les parts que formen la coordinació d’un esdeveniment. Creatiu per a esdeveniments, executiu de comptes, treballar en una agència de comunicació, etc. són algunes de les sortides professionals que proposa aquest curs.

Si el que vols és especialitzar-te en el món de les tendències, et recomanem el curs CSP especialitzat en TRENDS INVESTIGATION, dirigit a professionals amb experiència i a estudiants que vulguin aprofundir i adaptar-se als canvis. Podràs especialitzar-te en els camps del màrqueting, la comunicació i el disseny, així com en la investigació de mercats, la publicitat i el design management.

Sona bé, no?
Comença nous reptes, treu la teva creativitat i fes un pas més. Tens fins al 5 de novembre per apuntar-te als Programes de Formació Contínua.

Si vols especialitzar-te en el món de la moda, encara ets a temps per inscriure’t als cursos CSP introductoris de FASHION STYLING i MODA I VISUAL MERCHANDISING, comencen el 4 i 5 de novembre. Sol·licita més informació a la web.