Amitav Gosh inaugura l’Obertura de l’Any Acadèmic de l’IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Amitav Gosh inaugura l’Obertura de l’Any Acadèmic de l’IED

L’escriptor, periodista i antropòleg indi Amitav Ghosh inaugurarà l’Obertura del Curs Acadèmic del IED el pròxim 15 de novembre, a les 11.30 hores, amb la Lectio Magistralis  “Què trobem a faltar quan parlem de sostenibilitat?“.

Amb motiu del seu pròxim viatge a Itàlia, Ghosh compartirà amb els alumnes del IED continguts inspiracionals al voltant del canvi climàtic, així com sobre la importància d’acollir i difondre la cultura de la sostenibilitat.  El canvi climàtic és, de fet, un tema de màxima actualitat i requereix ser afrontat especialment per joves amb una actitud positiva i proactiva.

“Parlant de canvi climàtic, mostrar interès i preocupació no és suficient. Qualsevol, i especialment un dissenyador, ha de sentir-se responsable d’una possible millora”, declara Riccardo Balbo, Director Acadèmic de l’IED, qui presentarà la Lectio de Ghosh.  “Per aquestes raons, hem convidat a Amitav Ghosh. És un tema que realment li importa, i 4 de cada 5 joves d’avui també estan preocupats ”.

Ghosh sempre ha estat compromès amb el problema del canvi climàtic, una matèria que coincideix amb una emergència global, i sobre la qual els joves realment mostren  estar informats avui dia. A ells, i per tant als estudiants d’IED, Ghosh dirigeix les seves reflexions, també recollides en el seu últim llibre ‘Jungle Nama’, il·lustrat per Salman Toor.

La intervenció de Amitav Ghosh obrirà la segona edició del cicle de conferències More Than Monday – Històries d’inspiració, que estarà disponible en streaming en la plataforma www.morethanmonday.ied.it

T’esperem!