Alumni Design Days 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Alumni Design Days 2018

Del 8 al 10 de febrer de 2018, l’IED Barcelona organitza la segona edició dels Alumni Design Days. Tres dies exclusius per a tota la comunitat d’exalumnes de l’IED Barcelona amb activitats, workshops, mastersclasses i sessions de networking.

El dijous dia 8 de gener es realitzarà una nova edició del Career Day, una activitat que posa en contacte a les millors empreses del sector del disseny i agències creatives amb exestudiants de l’IED perquè els puguin presentar el seu portfoli i CV, i rebin assessorament per a saber com afrontar la realitat empresarial actual

El divendres dia 9 de febrer estarà dedicat a la formació. Els exalumnes de l’IED podran tornar a les aules per rebre diferents workshops i masterclasses que abordaran temàtiques com el crowfunding, personal branding, business communicaiton, counseling, fotografia de producte o portafoli.

El dissabte dia 10 de febrer continuaran alguns dels tallers i activitats i en acabat, es realitzarà un Brunch – Networking per a compartir amb tota la comunitat IED en un moment de celebració.

¡The IED BCN Community is back to celebrate!

Career Day

Dia: 8 de febrer

Lloc: Open Space – IED Barcelona

Hora: 11h

Confirmar assistència a alumni@bcn.ied.es

 

Workshops i Masterclasses

Dies: 09 i 10 de febrer

Lloc: IED Barcelona

Hora: divendres (de 9 a 18h) i dissabte (de 10 a 14h).

Confirmar assistència a alumni@bcn.ied.es

 

Brunch – Networking

Dia: 10 de febrer

Lloc: IED Barcelona

Hora: 14h

Confirmar assistència a alumni@bcn.ied.es

 

Amb la col·laboració de Campari, Estrella DammPinty PlusWinsor & Newton.