Alumnes i exalumnes a la 23a edició de la 080 Barcelona Fashion
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Alumnes i exalumnes a la 23a edició de la 080 Barcelona Fashion

La setmana de la moda de Barcelona torna a omplir el Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau de creativitat i noves tendències. Des del dia 4 al dia 7 de febrer diferents alumnes i exalumnes de l’IED Barcelona participaran en la 23ª edició de la 080 Barcelona Fashion Week;

· Les creacions dels alumnes del Títol Superior en Disseny de Moda Roberto Rodríguez i Brenda González estaran exposats a l’Open Area, mentre que a l’espai de Pop-ups l’exalumne Eñaut Barruetabeña estarà present amb la seva homònima firma Eñaut de moda ètica masculina.

· El martes dia 5 de febrer a les 14h, la firma Z1 formada per Beatriz Planelles, exalumna del BA(Hons) in Fashion Design, i Matteo de Meo, alumne del BA(Hons) in Fashion Marketing and Communication, participarà per segona vegada a la 080 Barcelona Fashion amb la seva col·lecció “POWERED” per la tardor/hivern 2019.

· “Complex Minimalisme” és el nom de la col·lecció que l’exalumne Javier Girón presentarà el dimecres dia 6 de febrer a les 12.30h de la seva firma JNorig. Inspirada en la simplicitat de l’estil de vida amish i la complexitat de les tribus índies, la proposta vol trencar amb les fronteres socials, polítiques i religioses de l’actual era tecnològic en la qual vivim.