ALUMNES DEL MASTER EN DESIGN MANAGEMENT COL·LABOREN AMB EL CERN PER A LA INNOVACIÓ EN NECESSITATS SOCIAL
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

ALUMNES DEL MASTER EN DESIGN MANAGEMENT COL·LABOREN AMB EL CERN PER A LA INNOVACIÓ EN NECESSITATS SOCIAL

Estudiants del Master en Design Management han estat seleccionades per participar en un projecte internacional per col·laborar amb el CERN (European Organization for Nuclear Research), centre capdavanter mundial en física de partícules, en la recerca de noves solucions per al futur de la humanitat. La iniciativa pretén unir la distància entre ciència i societat, impulsant un programa de formació experimental sobre innovació a estudiants de tot el món.

Després d’un cap de setmana d’aprenentatge amb científics del CERN a les seves instal·lacions a Ginebra, els estudiants treballen amb l’objectiu de crear productes i serveis per solucionar les problemàtiques en les quals s’enfronta la societat actual.

Els estudiants s’enfronten a quatre reptes amb la missió de disminuir el desaprofitament de menjar al món, inventar un sistema viable que permeti a les persones amb discapacitats físiques millorar la seva mobilitat natural, dissenyar un sistema que faciliti informació sobre l’efecte de les interaccions entre persones, i crear un servei personalitzat que aporti benestar i seguretat utilitzant la combinació de dades de l’entorn i del comportament humà.