Alumnes de l’IED Barcelona finalistes del MID
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Alumnes de l’IED Barcelona finalistes del MID

Els projectes IN-ASIENTO i NORA SIGNS dels alumnes de l’IED Barcelona van ser seleccionats per participar a “Idea creativa busca empresa” del Mercat d’Idees de Disseny (MID). El passat 4 de novembre els estudiants van presentar el seu projecte a un públic format per empresaris del sector, i  Horge Pérez, Director de l’I+ED Lab, va impartir un Workshop sobre Design Thinking per a empreses.

El MID és un programa anual del BCD Barcelona Centre de Disseny que promociona el talent creatiu. La participació de l’IED en aquesta iniciativa és una aposta per ampliar les activitats de l’I+ED Lab i per recolzar l’emprenedoria dels alumnes en diferents àmbits. Actualmet els projectes estan exposats al Museu del disseny de Barcelona.

IN-ASIENTO ha estat dissenyat pels alumnes Carlos Martínez, Mariano Andrés, Annika Sapper i Talia Schurmann. És un seient amb un compartiment de magatzematge on es poden deixar objectes personals, també porta integrat en el seu interior un sistema de seguretat per lligar la bicicleta.

NORA SIGNS és un projecte dissenyat per Maria Bono, Milena Fleischmann, Mikel De Abando i Gabriela Dubelj. Consisteix en una sèrie d’accessoris per als ciclistes amb un sistema d’intermitents realitzat amb tecnologia integrada en els teixits que garanteix una major senyalització i seguretat.