Alumnes de l’IED nominades als Premis Laus 2015
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Alumnes de l’IED nominades als Premis Laus 2015

Les estudiants del Títol Superior en Disseny Gràfic Camila Rodríguez i Katya Lazareva han estat seleccionades als premi Laus 2015 per la seva proposta d’identitat corporativa de la cadena d’hotels Kalmar.

El sistema gràfic té origen en la representació topogràfica de la isostàsia. Destaca per l’ús de línies per crear diferents volums que es combinen de forma harmònica amb tipografia i fotografies. Un joc de contrastos i valors diferents en cadascuna de les peces per aconseguir riquesa i diversitat visual, sense perdre elements d’identitat que fan recognoscible la marca.

La producció del projecte està basada en materials nobles i naturals com el paper de cotó, fustes i teles, entre altres. L’aparició del color, inspirat en la “taiga”, flora autòctona dels països nòrdics, es dóna en cotes molt petites, i el joc de textures en blanc i negre predomina en el conjunt d’elements coordinats. Per a la senyalització, el sistema gràfic s’aplica al món real amb una producció d’elements volumètrics en fusta fresada per emular les formes de la isostàsia.