Alessandro Manetti & Pilar Pasamontes a SELECTED’18
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Alessandro Manetti & Pilar Pasamontes a SELECTED’18

Alessandro Manetti, Director General de l’IED Barcelona i Pilar Pasamontes, Directora Científica de Moda de l’IED Barcelona, participen en la propera edició de SELECTED’18, European Inspiration de Bilbao Bizkaia. Alessandro Manetti presentarà el mapa de macrotendències del futur del disseny Deflexor 2033 i Pilar Pasamontes parlarà sobre el passat, el present i el futur de la moda, com ha evolucionat la indústria en les últimes dècades i cap a on va.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el 16 i 17 de novembre, té el propòsit d’oferir un ambient en el qual els participants puguin conèixer les noves tendències en disseny i arts visuals, participar en debats sobre les mateixes, aprofundir en les relacions entre les empreses i el disseny, i promoure l’intercanvi d’idees i solucions creatives amb altres professionals del mateix sector.

En aquesta edició, SELECTED reuneix tant a artistes consolidats i capdavanters en els seus camps com a nous talents emergents i les seves propostes més fresques, amb la finalitat de compartir la seva concepció i perspectiva del disseny.