Alessandro Manetti imparteix un workshop a Colòmbia per detectar les futures tendències en disseny i innovació del país
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

false

Alessandro Manetti imparteix un workshop a Colòmbia per detectar les futures tendències en disseny i innovació del país

Alessandro Manetti, director general de l’IED Barcelona, va impartir un workshop a Bogotà, Colòmbia, el passat mes d’abril en el qual es van detectar les futures tendències en innovació, disseny i creativitat del país.

Sota el títol “Com aprofitar la triple hèlix per generar noves oportunitats en els escenaris de futur?”, diferents institucions públiques, universitats i empreses van estudiar noves possibilitats de col·laboració en l’àmbit de la formació del disseny a través de l’ús d’innovadores metodologies pròpies de l’Escola Superior de Disseny.

El workshop, realitzat en col·laboració amb la Xarxa Acadèmica de Disseny (RAD) i com a part del projecte FITS (Future Innovation Tailor-Made School) de l’IED Barcelona, es va guiar mitjançant les macrotendències assenyalades en el mapa Deflexor 2033. El emprenedoria social, les noves tecnologies agroindustrials, els projectes educatius per a la resolució de conflictes o la mobilitat entre ciutats, van ser algunes de les tendències detectades que experimentarà el territori colombià en els propers anys.

Així mateix, també van editar una edició de Deflexor actualitzada al panorama del país. Podeu veure-ho en aquest enllaç.

Participants:

Empreses: TottoCarvajalOcensa
Universitats: Fundación el Área AndinaInstitución Universitaria Politécnico Gran ColombianoUniversidad Nacional de ColombiaUniversidad Jorge Tadeo  LozanoUniversidad de Boyacá y El Bosque (anfitriones)
Institucions públiques: MinticPresidencia de la RepúblicaSennova