ADG Laus Awards 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Bonet | Visual

Projecte: Bonet

ADG Laus Awards 2020

Un alumne de l’IED Barcelona i diversos docents de l’Àrea de Visual Communication han estat premiats a l’última edició dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació.

David León Fiene, graduat de l’Undergraduate Degree in Graphic Design, Itinerary in Motion Graphics and Video, ha estat premiat amb un Laus de bronze en la categoria d’estudiants Treball Lliure amb la seva proposta de branding personal Call me Leon.

La docent Roseta Mus ha rebut un Laus d’Or pel projecte Arqueologia Urbana al Museu de Menorca en la categoria de Gràfica aplicada a l’espai, i, l’estudi Lo Siento, liderat pel docent Borja Martínez, ha aconseguit tres guardons de bronze: Orea, en la categoria d’Identitat corporativa de petita empresa; Parachilina, en Publicació corporativa; i Graffica 16, en la categoria de Portada de llibre o revista.

A la categoria de disseny web, el Laus d’Or l’ha obtingut l’estudi noruec Making Waves, amb el projecte Informes Digitals del Tribunal de Comptes de Noruega. María Bono, alumni de Visual Communication, ha dirigit el disseny de la pàgina. 

Consulta a tots els premiats aquí.