4 PROJECTES DE L’IED SELECCIONATS ALS PREMIS LAUS 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Feat | Visual

Projecte: Feat

4 PROJECTES DE L’IED SELECCIONATS ALS PREMIS LAUS 2020

Els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació han publicat els seus projectes candidats per a guanyar els guardons d’enguany i entre la selecció es troben quatre projectes del grup IED.

David León Fiene, del Undergraduate Degree in Graphic Design, Itinerary in Motion Graphics and Vídeo del IED Barcelona, opta al premi en la categoria Estudiant Treball Lliure amb la seva proposta de branding Call em Leon. La identitat cinètica estableix un llenguatge visual flexible però discret combinat amb una còpia forta i expandible que millora el caràcter del propi dissenyador d’origen alemany.

Quique Sainz, del Títol Superior en Disseny Gràfic de l’IED Madrid dins de la branca digital del disseny, presenta Method, un plugin per a sketch que ajuda als dissenyadors a controlar els espaiats i les grandàries, i amb això estalviar temps per a poder centrar-se en la part més creativa. Consisteix, doncs, en un sistema per ajudar als dissenyadors en la creació d’un sistema numèric, basat en múltiples, per a mantenir unes certes relacions d’espaiat.

Kike Guillén, també del Títol Superior en Disseny Gràfic del IED Madrid, ha creat ASTA, una tipografia que funciona com a identitat per a la ciutat de Jerez de la Frontera (Cadis), amb la finalitat de potenciar els seus orígens històrics per a generar un sentiment de pertinença. Basada en les inscripcions antigues de la zona, ha desenvolupat aquest projecte en versió digital i també impresa en ceràmica, responent així a les necessitats gràfiques de la ciutat i a l’imaginari col·lectiu.

I finalment, el projecte Bessemer / Kunsthal de l’estudi vasc de Disseny ENSUMI, ha estat seleccionat en l’elaboració de la identitat gràfica KUNSTHAL en la categoria de tipografia. La proposta consisteix en una eina perquè la pròpia escola experimenti tipogràficament.