27/ 04. UPDATE COVID-19
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

27/ 04. UPDATE COVID-19

28 d’abril de 2020

L’IED Barcelona finalitzarà els estudis del Títol Superior en Disseny al juny, seguint el calendari acadèmic inicial

El passat divendres 22 d’abril es va publicar un Butlletí d’Estat l’Orden EFP/365/2020, que estableix el marc i les directrius d’actualització per a la finalització del Curs Acadèmic.

La citada Ordre col·loca la salvaguarda de la salut dels alumnes en tots els Centres Educatius com a principi general que regirà el final del curs i l’inici del següent. L’IED vol ressaltar que les futures decision seran competència del Minsiteri de Salut, segons l’evolució del virus. Aquesta institució serà qui tingui l’última paraula per decidir si és possible, per motius anitaris, el poder executar les decisions preses pel Ministeri en l’Ordre publicada. 

L’Ordre aludida, també marca com a prioritat preparar el curs 20/21 i el seu inici, partint de la base que l’evolució de la pandemia sigui favorable, en format presencial. En el cas que la evolució no fos favorable, el Ministeri d’Educació ha constituit una Comissió d’Experts per tal que, amb l’experiència adquirida en la virtualització de la formació pels centres educatius, es pugui començar el curs 20/21 en format virtual.

Es poden consultar les decisions preses en l’ordre pel Títol Superior en Disseny aquí

27 d’abril de 2020

L’IED segueix amb la formació virtual després de la publicació de la pròrroga de l’estat d’alarma fins al diumenge dia 10 de maig 

El dissabte passat, dia 25 d’abril, el Govern va publicar una nova pròrroga de l’estat d’alarma fins al diumenge dia 10 de maig, declarat pel Reial Decret 463/2020, del 14 de març. Després de rebre aquesta notificació,  l’IED Barcelona segueix la seva activitat acadèmica virtual complint les indicacions de les autoritats educatives fins a tenir noves informacions.

14 d’abril de 2020

L’ IED Barcelona continua operant en format virtual després de la pròrroga decretada fins al 26 d’abril 

En relació amb la pròrroga de l’estat d’alarma fins al 26 d’abril, consensuada amb data 9 d’abril pel Congrés dels Diputats, des de l’IED continuem operant en format virtual fins que les autoritats educatives apuntin qualsevol canvi.

Continuem atents i en contacte permanent amb les institucions oficials i acatarem les seves indicacions tan aviat ens siguin transmeses per la Conselleria d’Educació.

27 de març de 2020

L’ IED Barcelona continua la seva activitat en format virtual fins a noves indicacions de les autoritats educatives

En relació amb la pròrroga de l’estat d’alarma fins a l’11 d’abril, consensuada amb data 25 de març pel Congrés dels Diputats, des de l’ IED continuem operant acadèmicament en format virtual fins que les autoritats educatives, amb les quals estem en contacte permanent, ens apuntin qualsevol canvi.

Davant les informacions de mitjans de comunicació que plantegen que les autoritats educatives poden estar valorant una volta a les aules dins de 15 dies, tenim l’obligació d’esperar a tenir notícies per part de mitjans oficials de la Conselleria d’Educació sobre els pròxims passos a donar, ja que és el nostre deure vetllar per la salut i el benestar de la comunitat IED.

Seguim amb els canals habituals de comunicació amb vosaltres i agraïm a tots l’esforç i la flexibilitat d’adaptació als nous escenaris en aquests moments.

14 de marzo de 2020

Suspensió de l’activitat educativa presencial de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny

El Reial Decret 463/2020, emès el dia 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, va decretar com a mesures de prevenció en àmbits educatius i de la formació la suspensió de l’activitat educativa presencial a tots els centres i etapes, cicles, graus, cursos i nivells d’ensenyament contemplats en l’article 3 de la Llei Orgànica 2/2006, del 3 de maig d’educació, inclós l’ensenyament universitari, així com qualsevol de les altres activitats educatives o de formació impartides en centres públics o privats. 

També senyala que durant el període de suspensió es mantindran les activitats educatives a través de les modalitats a distància i online, sempre que sigui possible. 

Mantindrem informats a tots els membres de la Comunitat IED sobre qualsevol informació oficial que modifiquin aquesta situació. 

 

13 de març de 2020

Les seus de l’ IED Barcelona romandran tancades per a estudiants, docents i staff i la vida acadèmica continua en format virtual i de teletreball

Les seus de l’ IED Barcelona romandran tancades des d’avui per a estudiants, docents i staff, en aplicació de la Instrucció 1/2020, emesa pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives en els centres i serveis educatius amb motiu del coronavirus SARS- CoV-2.

Tot i la supensió de l’activitat presencial, la vida acadèmica de l’escola continua a través de la formació online i del teletreball, mantenint-se oberts tots els canals de comunicació per a atendre famílies, estudiants i equip docent.

L’ IED Barcelona segueix en contacte permanent amb les autoritats educatives de la Generalitat, així com amb les sanitàries, per la qual cosa mantindrem puntualment informada a tota la nostra comunitat.

13 de març de 2020

Els estudiants de l’ IED Barcelona inicien avui la seva formació virtual

L’ IED Barcelona continua la seva vida acadèmica de manera virtual, després de la suspensió de l’activitat presencial decretada per la Generalitat de Catalunya per a evitar la propagació del Covid-19.

Tot i el cessament de les classes presencials, que es prolongarà fins al 27 de març o fins a un altre avís, els estudiants de l’ IED Barcelona podran continuar les seves classes gràcies a dos campus virtuals, un per als estudiants de Títol Superior, BA (Hons), Diploma IED i Global Design i un altre per als de Màster, Postgrau i CSP.

L’aprenentatge es realitzarà tant a través de classes en línia, amb el professor i tot el grup, com mitjançant el desenvolupament individual de tasques assignades pel docent.

Amb l’objectiu de garantir una comunicació transparent i directa, els nostres estudiants i les seves famílies poden contactar-nos a través del telèfon +34 93 238 58 89 o per e-mail (info@bcn.ied.es).

Recordem que la Generalitat de Catalunya, que ha emès una nota de premsa, té habilitat un número de telèfon gratuït, el 061, per a les persones que creguin que poden estar afectades.

Segueix les últimes comunicacions del IED Espanya aquí.

 

12 de març de 2020

L’ IED Barcelona suspèn l’activitat presencial des de demà i continua l’activitat acadèmica de manera virtual durant un mínim de 14 dies

L’ IED Barcelona suspèn les classes presencials a partir de demà divendres, 13 de març,  i durarà com a mínim fins al 27 de març (ambdós inclosos), fins a nou avís, en compliment del decret emès avui per la Generalitat de Catalunya per a evitar la propagació del COVID-19.

L’activitat acadèmica continuarà mitjançant la modalitat virtual, un servei sobre el qual informarem detalladament els nostres estudiants durant les pròximes hores.

Des de l’ IED Barcelona vetllem pel benestar de la nostra comunitat i estem en contacte permanent amb les autoritats educatives i sanitàries competents per a informar de com evoluciona la situació.

Amb l’objectiu de garantir una comunicació transparent i directa, els nostres estudiants i les seves famílies poden contactar-nos a través del telèfon +34 93 238 58 89 i dels e-mails habituals dels coordinadors de cada escola.

Recordem que la Generalitat de Catalunya, que ha emès una nota de premsa, té habilitat un número de telèfon gratuït, el 061, per a les persones que creguin que poden estar afectades.

Segueix les últimes comunicacions de l’IED Espanya aquí.