Xerrada ‘Dissenyar el Metavers’ en el marc de la Mobile Week Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Xerrada ‘Dissenyar el Metavers’ en el marc de la Mobile Week Barcelona

31-03-2022

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Xerrada ‘Dissenyar el Metavers’ en el marc de la Mobile Week Barcelona Xerrada ‘Dissenyar el Metavers’ en el marc de la Mobile Week Barcelona Xerrada ‘Dissenyar el Metavers’ en el marc de la Mobile Week Barcelona

La nostra realitat s’està expandint més enllà del món físic. La transformació digital ha impulsat una evolució cap a entorns virtuals on aprenem, juguem, ens divertim, treballem o socialitzem d’una forma diferent.

Com construïm i expliquem històries? Com utilitzem la tecnologia al servei de noves realitats i formats? Com conviuen l’espai físic i l’entorn virtual? Quins aspectes defineixen un bon disseny en els mons virtuals?

El pròxim 31 de març, la Directora de l’Àrea de Visual Communication i Program Leader del Màster in Design for Virtual Reality de l’IED Barcelona Mery Glez abordarà, al costat de Cai Felip, CEO de Linking Realities (Union Avatars), aquestes qüestions durant una xerrada que s’emmarca en l’agenda de la Mobile Week Barcelona 2022.

La 6a edició d’aquest esdeveniment que connecta ciutadania i tecnologia compta amb varietat d’activitats que tindran lloc entre el 28 de març i el 3 d’abril .

Data: 31 de març

Lloc: Point Two del IED Barcelona (C/Sant Salvador, 70-72. Barcelona)

Hora: 19h

Idioma: AN/ES

Fes clic aquí per a reservar la teva plaça!