Workshops Week 2022: La setmana més creativa recupera el seu format presencial
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Workshops Week 2022: La setmana més creativa recupera el seu format presencial

07-02-2022

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Workshops Week 2022: La setmana més creativa recupera el seu format presencial Workshops Week 2022: La setmana més creativa recupera el seu format presencial Workshops Week 2022: La setmana més creativa recupera el seu format presencial

La Workshops Week de l’IED Barcelona torna del 7 a l’11 de febrer en format presencial i amb un total de 20 tallers on els estudiants posaran a prova tot el seu potencial creatiu.

Aquesta setmana multidisciplinària els permet explorar noves metodologies, tècniques i eines específiques del disseny des d’un enfocament col·laboratiu i en una gran varietat d’activitats.

From File to Factory. 3D Printing Workshop, Inclusive Design, Iniciació al Tattoo, Neon light Sculpture, Photo Tales o Dibuix en Seqüències són alguns dels workshops del programa, els resultats del qual s’exhibiran en una exposició a l’escola a partir de l’11 de febrer.

A més, la WW 22 inclou esments especials a càrrec d’un jurat per a aquelles propostes que destaquin en tres categories: Meaningful Design, Emotional Design i Inclusive Design.

En el marc d’aquesta cita arrencarà també el desenvolupament d’un projecte especial en col·laboració amb granini. Sota el nom Cultivando Talentos, la marca líder en sucs, nèctars i begudes de fruita a Espanya treballarà amb els estudiants de 3er de Product Design en la ideació de propostes d’innovació sostenible. 

Esdeveniment per a la Comunitat IED.

Amb la col·laboració de Guarro Casas i Lorente.