Workshop de Sensorial Branding durant BDW 2021
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Workshop de Sensorial Branding durant BDW 2021

13-10-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Workshop de Sensorial Branding durant BDW 2021 Workshop de Sensorial Branding durant BDW 2021 Workshop de Sensorial Branding durant BDW 2021

L’IED organitza “Branding sensorial: experiències de marca multisensorials a través del Food Event Design” durant la Barcelona Design Week City Festival.

Aquesta activitat proposa un viatge sensorial en forma de taller per a descobrir com els sentits intervenen en la percepció d’experiències de marca. La vista, l’olfacte, el gust, el tacte i l’oïda són capaces d’oferir una informació molt útil i significativa per a una marca: permeten elevar l’estat d’ànim, promoure la presa de decisions, despertar sensacions guardades en l’inconscient, establir nous vincles afectius… Quan s’aconsegueix que tots els sentits treballin junts, es creuin i es complementin s’aconsegueix connectar amb l’usuari de manera emocional, profunda i inoblidable.

Iván Merino i Sergi Freixes, docents del Postgrau en Food Event Design de l’Escola Màster de l’IED Barcelona, estan a càrrec d’aquesta iniciativa creativa, en la qual el disseny té un paper clau per a crear experiències multisensorials en la construcció de marca.

L’activitat tindrà lloc en la nova seu del Centre Superior de Disseny – IED Point Two situada al Carrer Sant Salvador 70-72.

Si vols participar, inscriu-te a eventos.barcelona@ied.es. Places limitades.