WELCOME EVENT IED MASTER
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

WELCOME EVENT IED MASTER

20-01-2022

MixedEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
WELCOME EVENT IED MASTER WELCOME EVENT IED MASTER WELCOME EVENT IED MASTER

El dijous 20 de gener vinent a les 18.30h tindrà lloc la benvinguda per als cursos Màster, Postgrau i Programes de Formació Continua de l’IED. L’esdeveniment comptarà amb la presència d’Alessandro Manetti, CEO de l’IED Espanya i un conferenciant destacat de l’empresa NTT Data amb una conferència inspiradora incluint una activitat experimental.

Per la seguretat de tots, les instal.lacions han estat adaptades a les normatives actuals de prevenció enfront la COVID i l’aforament es combinarà amb una part dels estudiants assistint de manera presencial amb una altra d’assistència online, els cuals rebran la invitació amb el link per a seguir l’esdeveniment com a audiència digital.

L’endemà, divendres 21 de gener a les 18.00 h, els estudiants rebran les presentacions tècniques a l’escola per part de l’equip Acadèmic i del departament de Student Services, amb informació pràctica per a un bon desenvolupament del curs i coneixement de les oportunitats que ofereixen els serveis i els espais de l’escola.