WEBINAR – Moda masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

WEBINAR – Moda masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània

07-05-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
WEBINAR – Moda masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània WEBINAR – Moda masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània WEBINAR – Moda masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània

El món de la moda masculina està en constant canvi i evolució. El “fast fashion”, la moda de baixos costos i ràpida producció, està començant a quedar en un segon terme i ara, noves transformaciones neixen per donar resposta a l’auge d’un perfil de client que demana qualitat, personalització i originalitat en les peces que vesteix. Com podem adaptar-nos a les preferències i necessitats d’aquest públic emergent? 

El proper dijous 7 de maig, Jaime Martínez i Fabricio Pérez, coordinadors del Master en Disseny de Moda Masculina i del BA (Hons) in Fashion Design respectivament, i responsables de la marca Llamazares y De Delgado, oferiran un webinar al voltant de l’univers del menswear.

Durant la xerrada, analitzaran algunes de les últimes tendències, com la reinterpretació de tècniques tradicionals, l’ús d’estampats per transmetre l’ADN creatiu del dissenyador, les referències històriques-militars o el fenomen seasonless.

Sorprèn-te amb les noves tècniques de la indústria i descobreix com firmes consagrades i petits dissenyadors han d’adaptar-se a aquestes noves transformacions i mercats.

T’hi esperem!

 

Dia: 7 de maig

Hora: 18.30

Idioma: Castellà

Registra’t aquí!