WEBINAR: Fashion industry evolving into a disruptive technological shift
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

WEBINAR: Fashion industry evolving into a disruptive technological shift

25-03-2020

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
WEBINAR:  Fashion industry evolving into a disruptive technological shift WEBINAR:  Fashion industry evolving into a disruptive technological shift WEBINAR:  Fashion industry evolving into a disruptive technological shift

Els avenços tecnològics han propiciat l’aparició de nous paradigmes en el món de la moda. Amb canvis en el procés de producció i el disseny, ha sorgit la oportunitat de repensar la cadena de valor existent i proposar solucions alternatives més sostenibles.

Durant el proper Webinar, Fashion Industry Evolving into a Disruptive Technological Shift, es tractaran les múltiples aplicacions d’aquesta tecnologia com l’ús de dades i algorismes per donar forma a protocols de dissenys innovadors, així com per fabricar, codificar i programar materials.

L’activitat estarà a càrrec d’Ados Sollazzo, coordinador del Master in Fashion Technology and Wearables i tecnòleg expert en disseny computacional, robòtica i fabricació additiva, que reflexionarà sobre les noves tendències emergents que cambiaran la indústria de la moda tal i com la coneixem. 

No t’ho pots perdre!

Webinar: Fashion industry evolving into a disruptive technological shift

Dia: 25 de març

Hora: 18.30h

Idioma: Anglès

Registra’t i accedeix aquí

Image credits IED – Appareil