WEBINAR – Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

WEBINAR – Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat

05-05-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
WEBINAR – Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat WEBINAR – Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat WEBINAR – Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat

Cotxes autònoms, trens bala, taxis voladors… Quan imaginem el futur del transport i la mobilitat, s’obre la porta a una gran quantitat d’escenaris. Però, quines d’aquestes imatges són realitat i quines són ficció? Fins a quin punt els avenços tecnològics redefiniran el sector del motor?

El proper dimarts 5 de maig, el Webinar Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat, intentarà dibuixar les línies mestres de la nova mobilitat a mig i a llarg termini.

Durant l’activitat, Raffaella Perrone, directora operativa de l’Àrea Design de l’IED Barcelona, i Jesús Iglesias, coordinador del Títol Superior en Disseny de Transport, faran un recorregut  per les obres claus de la ciència ficció i analitzaran tant la connexió entre especulació i realitat dels futurs sistemes de transport com el paper que tindrà el disseny en el seu desenvolupament. 

No t’ho perdis!

 

Dia: 5 de maig

Hora: 18.30

Idioma: Castellà

Registra’t aquí!