WEBINAR – Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

WEBINAR – Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes

02-04-2020

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
WEBINAR – Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes WEBINAR – Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes WEBINAR – Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes

En un món que es mou de pressa, el sector del motor està experimentant canvis dràstics. La irrupció dels vehicles elèctrics, la proliferació dels dispositius HMI (Human Machine Interface) o l’aparició dels cotxes autònoms exigeixen posar més atenció a un aspecte fonamental: l’interior de l’automòbil.

Els avenços tecnològics obliguen a reinventar i redissenyar els interiors dels vehicles per crear noves solucions adaptades a l’usuari i que millorin l’experiència de la conducció. Els dissenys, cada vegada més innovadors, incorporen tecnologies com el Big Data per crear nous sistemes de mobilitat que satisfacin les necessitats futures. 

El proper 2 d’abril, tindrà lloc el Webinar “Disseny d’automòbils: nous perfils per nous reptes”. Durant l’activitat, Ricardo Lafon, dissenyador automotiu i assessor de disseny i desenvolupament i coordinador del Master en Automotive Interior Design, conjuntament amb Marc Mateu i Giuseppe Busalachi, oferiran una xerrada per abordar la importància de l’espai interior en el nou escenari de la mobilitat. També debatran sobre els requisits amb els quals ha de complir el dissenyador d’interiors per tal de poder-se adaptar a les necessitats de les empreses i el sector. 

T’hi esperem!

Dia: 2 d’abril

Hora: 6.30 pm.

Idioma: Anglès

Registra’t aquí!