We are stronger with design!
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

We are stronger with design!

28-05-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
We are stronger with design! We are stronger with design! We are stronger with design!

Perquè el disseny ens uneix i ens fa més forts, volem que no deixis d’aprendre i descobrir noves tècniques i tendències que t’ajudin a la teva formació com a creatiu. Coneix comaplicar els nous avenços tecnològics a les diferents disciplines del disseny i descobreix les últimes innovacions del sector amb els nostres seminaris virtuals de professionals i docents. Consulta el calendari de sessions i la programació de continguts, a continuació:

19/03/2020 (FET)

The impact of Service Design

Itziar Pobes, Coordinadora del Master en Service Design i co-fundadora de We Question, utilitza un User Journey Map per investigar i analitzar l’impacte del Service Design.

25/03/2020 (FET)

How is the fashion industry evolving into a disruptive technological shift?

Aldo Sollazzo, Coordinador del Master en Fashion Technology y Wearables i CEO de Noumena, ofereix una xerrada online sobre les tendències emergents a la indústria de la moda en plena era tecnològica.

26/03/2020 (FET)

Privacy in the Daily Life: New challenges for a new era

Som conscients de la informació privada que compartim? Joana Simoes, CTO de CodeOp, ens descobreix situacions de la nostra rutina diària en les què la nostra privacitat digital es veu desafiada.

02/04/2020 (FET)

Car Design: New profiles for new challenges

Ricardo Lafon, Marc Mateu y Giuseppe Busalachi parlen sobre la incorporació de noves tecnologies en el disseny d’interiors de vehicles i els nous escenaris de la mobilitat del futur.

05/05/2020 (FET)

Disseny de Transport: De la ciència ficció a la realitat

Cotxes automàtics, trens bala o taxis voladors. ¿Què és especulació i què és realitat sobre els futurs sistemes de transport? Descobreix-ho amb Raffaella Perrone, directora operativa de l’Àrea de Design i el coordinador del Títol Superior en Disseny de Transport, Jesús Iglesias.07/05/2020 (FET)

Moda Masculina: Reinterpretar tècniques tradicionals des d’una mirada contemporània

Més enllà de la “fast fashion”, en el món de la moda masculina està emergint un nou tipus de públic que demana qualitat, personalització i originalitat en les peces que vesteix. Sorpren-te amb les noves tendències i tècniques de la indústria! 

13/05/2020 (FET)

Fashion Design: A Basic Guide Before You Begin Your Journey
Si estàs interessat en començar els teus estudis en Fashion Design però encara tens moltes preguntes per resoldre, no et perdis aquest webinar. Fabricio Pérez, coordinador del BA (Hons) in Fashion Design i Sebastián Pons, professor del Títol Superior en Disseny de Moda, explicaran la seva experiència perquè puguis decidir si vols fer de la moda, el teu àmbit d’estudi. 

14/05/2020 (FET)

Graphic Design: Do you need to be creative to be creative?

En plena revolució digital, la creativitat és més important que mai. Com podem desenvolupar i entrenar aquesta qualitat tan valorada en el món laboral? Descobreix-ho amb Rory Lambert, Director de Visual Communication Development, en aquest webinar. 


19/05/2020 (FET)

La meva habitació, la meva identitat. Com canviar d’espai sense moure’s de casa.
Estar a gust al teu espai domèstic és essencial, i encara més, en temps de confinament. Com pot el disseny millorar els espais on passem la gran majoria del nostre temps? Aprèn tips pràctics i senzills amb Ignasi Bonjoch i Michela Mezzavila.

26/05/2020 (FET)

Business design: What is it and why it is so important for the future?

La situació actual ha propiciat l’aparició de noves maneres de treballar i d’un nou perfil de professional que és capaç de predir futurs escenaris i oportunitats innovadores. En aquest webinar, Gunes Kocabag, Innovation consultant i coordinador del BA (Hons) in Business Design, y Margarita Solovyeva parlaran sobre aquesta professió emergent: Business Design. 

28/05/2020 (FET)

Discovering Artificial Intelligence: Between viability and sci-fi

¿Quin és el futur de la intel·ligència artificial? ¿Arribarà un moment en el què serem substituits per màquines? Aquest webinar et permetrà coneixer la resposta a preguntes com aquestes i a moltes altres! No te’l perdis!

09/06/2020 (FET)

10 tendències de consum accelerades pel Covid-19

¿En quina mesura es transformaran els hàbits del consumidor en l’era post-Covid-19? Descobreix amb aquest webinar a càrrec de Noelia Morales, les 10 tendències de consum que s’aceleraran a causa de la situació excepcional que estem vivint.

15/06/2020 

Els secrets del disseny d’una portada

Dissenyar la portada d’una revista és un procés creatiu que requereix temps, inspiració i passió. Si vols conèixer quins son els elements més importants en la qualitat i l’impacte d’un disseny, no et perdi el webinar del proper 15 de juny amv Ricardo Feriche,  coordinador del Títol Superior en Disseny Gràfic.

Dia: 15 juny

Hora: 18.30h

Idioma: Castellà

Registra’t aquí!