Workshop per aprendre a dissenyar una App
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Workshop per aprendre a dissenyar una App

03-12-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Workshop per aprendre a dissenyar una App Workshop per aprendre a dissenyar una App Workshop per aprendre a dissenyar una App

El 3 de desembre l’IED Barcelona va organitzar el workshop “Apps from Arduino to mobile through design thinking”. Un taller que tenia com a objectiu la comprensió de les tècniques de recerca sobre l’usuari per al desenvolupament d’apps integrant sensors, mòbils i creativitat.

A través de l’entorn de programació d’Arduino es va realitzar un senzill instrument musical que va servir  com a introducció al món de la programació de microcontroladors. A més, es van mostrar diferents instal·lacions amb diversos sensors i actuadors que podien ser controlats remotament amb mòbil.

Va ser coordinat i impartit per:

Alberto Tognazzi
Director de desenvolupament de l’àrea d’Arts Visuals de l’IED Barcelona, professor de distribució digital, director del MovilFilmFest, i membre fundador del projecte Embed.at. i fundador de Screen.ly

Adrià Gil Coronat
Enginyer multimèdia amb més de 5 anys d’experiència. Especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions per Smart TV, mòbil i navegadors, reproductors de vídeo i plugins, tecnologies DRM, Interfícies Web (UI) i experiència de l’usuari (UX) 

Made Makerpace Barcelona

Aquest workshop és un avanç del Master en Interactive Apps Design que compta amb el suport dels professionals de MADE i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, del IMI, de Telefònica I+D i de Bestiario.org.

Dia: 3 de desembre 2014
Hora: 18h a 22h
Lugar: IED Barcelona (Biada,11)
Idioma: Anglès
Accés gratuït. Places limitades – imprescindible confirmació a: master@bcn.ied.és