VISITA LES SEUS DE L’IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

VISITA LES SEUS DE L’IED

29-01-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED

Ja ens has conegut a través de la pantalla, ara és el moment de, tant si ets a la ciutat o bé de visita, venir a conèixer la teva futura escola.

El concurrent barri de Gràcia és un reflex de l’esperit creatiu, multicultural i innovador de la ciutat de Barcelona. És on hi tenim les dues seus de l’IED Barcelona: l’IED Point One i l’IED Point Two.

L’IED Point One, situat en una antiga fàbrica tèxtil, és un gran laboratori creatiu en constant transformació en el qual hi conviuen tallers, aules lectives, un plató i open space per al desenvolupament de projectes en equips.

D’altra banda, IED Point Two, amb cinc plantes i a pocs metres de Point One, serveix com a espai d’experimentació en el qual la tecnologia, el disseny i l’humanisme es fusionen per a crear projectes tecnohumanistes que millorin la vida de les persones.

Visita les nostres instal·lacions

Si després d’aquestes sessions informatives, t’has quedat amb ganes de conèixer l’IED, pots concertar una visita personalitzada amb un dels nostres advisors escrivint un correu electrònic a contact@bcn.ied.es

Per tal de mantenir les precaucions recomanades per les autoritats sanitàries i garantirla seguretat de tots, les visites seran personalitzades, es gestionaran per ordre de sol·licitud i es programaran durant les próximes setmanes. 

One-to-one meetings

Si voldries rebre més informació d’un programa en concret o de l’escola en general, podem agendar una trobada one-to-one amb un dels nostres advisors. Escriu un correu a contact@bcn.ied.es per concertar una entrevista.

IED Forward
+