VISITA LES SEUS DE L’IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

VISITA LES SEUS DE L’IED

09-04-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED

T’agradaria conèixer els espais de l’IED? 

El concurrent barri de Gràcia és un reflex de l’esperit creatiu, multicultural i innovador de la ciutat de Barcelona. És on hi tenim les dues seus de l’IED Barcelona: l’IED Point One i l’IED Point Two.

L’IED Point One, situat en una antiga fàbrica tèxtil, és un gran laboratori creatiu en constant transformació en el qual hi conviuen tallers, aules lectives, un plató i open space per al desenvolupament de projectes en equips.

D’altra banda, IED Point Two, amb cinc plantes i a pocs metres de Point One, serveix com a espai d’experimentació en el qual la tecnologia, el disseny i l’humanisme es fusionen per a crear projectes tecnohumanistes que millorin la vida de les persones.

Si vols rebre més informació d’un programa en concret o de l’escola en general, podem agendar una trobada one-to-one amb un dels nostres advisors. Escriu un correu a contact@bcn.ied.es per a concertar una entrevista.

Vine i descobreix les instal·lacions durant el mes d’abril!

Els divendres dies 9, 16 i 30 d’abril de 2021 es duran a terme diferents visites guiades a l’IED Point One (Biada 11) de la mà dels nostre equip d’advisors per conèixer els espais que utilitzen els alumnes durant els seus estudis, quins son els cursos que oferim i els requisits d’admisió. Una oportunitat, també, per resoldre tots aquells dubtes que puguis tenir. 

Les visites es realitzaran en grups reduïts i seguint totes les normatives que senyalen les autoritats competents. Escriu un correu electrònic a  contact@bcn.ied.es per reservar la teva plaça. 

T’hi esperem!

IED Forward
+