VISITA LES SEUS DE L’IED – MASTER
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

VISITA LES SEUS DE L’IED – MASTER

15-05-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
VISITA LES SEUS DE L’IED – MASTER VISITA LES SEUS DE L’IED – MASTER VISITA LES SEUS DE L’IED – MASTER

Ja ens has conegut a través de la pantalla, ara és el moment de, tant si vius a la ciutat o bé estàs de visita, venir a conèixer la teva futura escola.

El barri de Gràcia és un reflex de l’esperit creatiu, multicultural i innovador de la ciutat de Barcelona. És on hi tenim les dues seus de l’IED Barcelona: l’IED Point One i l’IED Point Two.

L’IED Point One, situat en una antiga fàbrica tèxtil, és un gran laboratori creatiu en constant transformació en el qual hi conviuen tallers, aules lectives, un plató i open space per al desenvolupament de projectes en equips.

D’altra banda, IED Point Two, amb cinc plantes i a pocs metres de Point One, serveix com a espai d’experimentació en el qual la tecnologia, el disseny i l’humanisme es fusionen per a crear projectes tecnohumanistes que millorin la vida de les persones.

Vine a conèixer l’IED el dissabte vinent dia 15 de maig!

Reserva la teva plaça escrivint un correu electrònic a contact@bcn.ied.es

 

Si vols rebre més informació d’un programa en concret o de l’escola en general, podem agendar una trobada one-to-one amb un dels nostres advisors. Escriu un correu a contact@bcn.ied.es per a concertar una entrevista. 

IED Forward
+