VISITA LES SEUS DE L’IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

VISITA LES SEUS DE L’IED

19-06-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED VISITA LES SEUS DE L’IED

Ja ens has conegut a través de la pantalla, ara és el moment de, tant si vius a la ciutat o bé estàs de visita, venir a conèixer la teva futura escola.

El barri de Gràcia és un reflex de l’esperit creatiu, multicultural i innovador de la ciutat de Barcelona. És on hi tenim les dues seus de l’IED Barcelona: l’IED Point One i l’IED Point Two.

L’IED Point One, situat en una antiga fàbrica tèxtil, és un gran laboratori creatiu en constant transformació en el qual hi conviuen tallers, aules lectives, un plató i open space per al desenvolupament de projectes en equips.

D’altra banda, IED Point Two, amb cinc plantes i a pocs metres de Point One, serveix com a espai d’experimentació en el qual la tecnologia, el disseny i l’humanisme es fusionen per a crear projectes tecnohumanistes que millorin la vida de les persones.

Vine a conèixer l’IED el dissabte vinent dia 19 de juny!

Reserva la teva plaça omplint el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

 

Si vols rebre més informació d’un programa en concret o de l’escola en general, podem agendar una trobada one-to-one amb un dels nostres advisors. Escriu un correu a contact@bcn.ied.es per a concertar una entrevista.