Valmont Barcelona Bridal Fashion Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

23-04-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Valmont Barcelona Bridal Fashion Week Valmont Barcelona Bridal Fashion Week Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

La setmana de la moda nupcial arriba a Barcelona i l’IED estarà present al recinte de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week oferint un workshop sobre fabricació digital i nous materials, amb la tradició artesanal. Al mateix temps, dos dissenys realitzats amb la tècnica de Moulage d’alumnes del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia s’exhibiran en els aparadors de l’Hotel Majestic i de l’Espai Gratacós.

Fabricació digital i Nous materials

“Fusió de la tècnica de fabricació digital i nous materials amb la tradició artesanal” és el nom del workshop impartit per l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny en col·laboració amb la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW) sobre la fusió de noves tècniques digitals amb l’artesania de la moda nupcial.

De la mà de Noumena, es mostraran teixits i materials innovadors del sector moda i es presentaran noves tècniques de fabricació digital com la impressió 3D. De la mà de Georgina Cuadros i Anna Michie es destacarà la interacció de les noves tecnologies amb la tradició artesanal. El workshop també disposa de la col·laboració de Gratacós

Gratacós Barcelona Scholarship for the Talent 2019

Els dissenys de la Katia Combatti i l’Hanne Rützou, alumnas del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia, han estat els guanyadors de la beca Gratacós Barcelona Scholarship for the Talent d’enguany. Com a premi, tots dos dissenys es realitzaran amb teixits de la signatura i s’exhibiran en diferents espais de la ciutat en motiu de la VBBFW.

El model “Lleugeresa Viva” de Katia Combatti es podrà veure en l’espai Gratacós a partir del dia 8 d’abril fins a finals de mes, mentre que el disseny “Dafne” de Hanne Rützou ocuparà l’aparador de l’Hotel Majestic de Barcelona coincidint amb la setmana de la moda nupcial a la ciutat.

Presencia IED a les desfilades de la VBBFW 2019

L’exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda Cristina Tamborero presentarà de nou la seva col·lecció de vestits de núvia durant aquesta edició de la VBBFW 2019. Els seus dissenys es caracteritzen per aplicar tècniques de l’alta costura en models més actuals cuidats al detall amb teixits nobles i brodats a mà. La desfilada serà el dimarts dia 23 d’abril a les 13.30 hores.