Treball remot i Design Thinking
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Treball remot i Design Thinking

27-05-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Treball remot i Design Thinking Treball remot i Design Thinking Treball remot i Design Thinking

En plena època de canvis i transformacions constants, la innovació és més important que mai. Especialment en el món empresarial, fomentar el desenvolupament creatiu i estar al dia amb les últimes tecnologies és essencial per la competitivitat i la continuitat dels negocis. Una de les novetats més recents, a la qual han hagut d’adaptar-se moltes organitzacions, és la irrupció del treball remot. Com podem utilitzar aquesta nova modalitat per donar resposta als reptes econòmics i socials del futur?

El proper webinar del 27 de maig, organitzat per FITS (Future Innovation Tailor-Made School) en col·laboració amb l’IED i l’Iil (IED Innovation Lab), es parlara sobre com aquesta nova eina pot donar valor als processos empresarials.

Hernando Mestre, consultor líder d’innovació i comunicació estratègica de la consultora Azurian Transforma i soci fundador de Contakta, mostrarà la importància d’organitzar equips de treball des de casa i estructurar reunions efectives en temps de crisi i incertesa. Per fer-ho, explicarà les metodologies del disseny que permeten desenvolupar un entorn de col·laboració efectiu i que aporten valor a l’organització.

 

Dia: Dimecres 27 de maig

Hora: 18:30 (hora espanyola)

Idioma: Castellà

Registra’t aquí