TRANS DESIGN WEEK 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

false

TRANS DESIGN WEEK 2017

06-02-2017

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
TRANS DESIGN WEEK 2017 TRANS DESIGN WEEK 2017 TRANS DESIGN WEEK 2017

Del dia 6 al 10 de febrer, l’IED Barcelona acull la primera Trans Design Week 2017, una iniciativa en la qual estudiants de l’escola participen en tallers multidisciplinaris sobre metodologies, tècniques i estratègies relacionades amb el disseny i la creativitat. Es tracta d’un projecte que parteix de l’antiga Workshop Week i que busca plasmar el caràcter transversal i transgressor del disseny.

A aquesta primera edició, tots els workshops treballen una mateixa temàtica: la llum. Els alumnes investigaran els seus límits, possibilitats artístiques, propietats i significats. En acabar la setmana, es realitzarà una exposició amb els millors projectes.

Alguns dels tallers són Building a lightbulb lamp, Street art & light, Sound Design, The concept of Light through Art History, Skate Design, 3D Prototype Printing (al LabCafe), Moda Tecnològica – Wearables, Fotografia documental, Brand Creation o Disseny especulatiu, entre altres.

Nou projecte Alumni

Com a principal novetat, aquest any també s’organitzen activitats per a la comunitat d’exalumnes – Alumni. Durant el dijous dia 9 i el divendres dia 10 de febrer, hi haurà workshops i masterclasses dirigides a tots aquells professionals que es van graduar a l’IED Barcelona.

A més, el dijous dia 9 també s’organitza un career day amb empreses punteres del sector com Banc de Sabadell, Lékué, Desigual, Inditex, Paez, Loop, Gratacós, Vice, Vitra o Port de Barcelona, i un còctel per a crear networking entre alumni amb la participació de Francisco Jarauta (Director Científic de l’IED), Alessandro Manetti (Director de l’IED Barcelona) i Andrea Marchesi (Subdirector de l’IED Barcelona).

Exposició TDW’17

La setmana culminarà amb una exposició dels millors projectes elaborats durant els workshop a l’Open Space 2. L’exposició s’inaugurarà el divendres dia 10 de febrer a les 18.30 hores (només per a la comunitat IED) i s’obrirà al públic del dia 13 al dia 24 de febrer.

 

CÒCTEL NETWORKING

Dia: dijous dia 9 de febrer

Hora: 18.30 hores

Esdeveniment exclusiu per a exalumnes de l’IED Barcelona.

 

EXPOSICIÓ TRANS DESIGN WEEK 2017

Oberta al públic del 13 al 24 de febrer.

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 21:30h (Obert al públic)

 

Lloc: IED Barcelona – Biada, 11 (Barcelona)

 

Agraïm la col·laboració de MORITZ i CAMPARI.

També de SMEG, NOSTALGIC, STATE, BIOKLIMA NATURE, NBQpro, LORENTE i PAPELES GUARRO