TheCreativeFest, el primer festival dedicat a la creativitat
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

false

TheCreativeFest, el primer festival dedicat a la creativitat

20-05-2017

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
TheCreativeFest, el primer festival dedicat a la creativitat TheCreativeFest, el primer festival dedicat a la creativitat TheCreativeFest, el primer festival dedicat a la creativitat

Estudiants de l’IED Barcelona participen a TheCreativeFest, el primer esdeveniment dedicat a la creativitat, el dissabte dia 20 de maig a l’Antiga Fàbrica Damm organitzat per TheCreative.Net. Durant una jornada es realitzaran tot tipus de conferències, workshops, master classes, concerts, taules rodones i altres activitats amb l’objectiu de promoure la creativitat en el seu caràcter més transversal.

Alumnes de Disseny, Visual Communication, Management for Creative Industries i Master de l’IED participaran en el workshop 100 x 100 minuts, un taller d’innovació disruptiva impartit per Xavier Verdaguer, Blai Carandell, Albert Ventura i Albert Mikkelsen seguint la metodologia Lombart, desenvolupada per Imagine Creativity Center de Silicon Valley. L’objectiu principal del taller serà resoldre un mateix repte en equips multidisciplinaris a través de la creativitat.