The impact of Service Design: Transforming Society and Business
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

The impact of Service Design: Transforming Society and Business

16-10-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
The impact of Service Design: Transforming Society and Business The impact of Service Design: Transforming Society and Business The impact of Service Design: Transforming Society and Business

No som del tot conscients, però utilitzen dotzenes de serveis al dia. Per aquest motiu, els nous fenòmens tecnològics i conceptuals del sector estan transformant radicalment la nostra manera de comportar-nos i interactuar com individus i societat, la temps que estan contribuint a redefinir la forma en la qual treballen empreses i organitzacions públiques.  

Quins coneixements, mètodes i eines s’apliquen en la creació o millora d’un servei? Per què se sent parlar cada vegada més sobre disseny de serveis com una disciplina de transformació i capaç d’impactar en una varietat d’àmbits de les nostres vides?

L’IED Barcelona organitza el dimecres dia 16 d’octubre una sessió dinàmica a càrrec d’Itziar Pobes, dissenyadora de serveis, cofundadora de We Question Our Project i coordinadora del Master en Service Design, per profunditzar en l’univers dels serveis des d’una perspectiva crítica, pràctica i experimental.

Dia: 16 d’octubre

Hora: 19.00h

Idioma: anglès

Lloc: IED Barcelona (Calle Biada, 11. Barcelona)

Accés gratuït amb inscripció prèvia