Taller de Design for Innovation Strategies
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

false

Taller de Design for Innovation Strategies

27-02-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Taller de Design for Innovation Strategies Taller de Design for Innovation Strategies Taller de Design for Innovation Strategies

El dijous 27 de febrer es realitzarà el workshop de Design for Innovation Strategies a l’IED Barcelona, en el marc dels cursos de l’àrea de Management de l’escola. L’esdeveniment consisteix en explorar colaborativament les metodologies d’innovació i disseny centrades en els usuaris, integrant també en el procés a tots els actors de la cadena de valor.

Es treballarà en grups reduïts aplicant les eines i processos de design thinking per a la creació de productes i/o serveis innovadors en un context específic. A través del “learning by doing”, el taller investigarà les possibilitats d’aplicació d’aquestes metodologies per a la creació de valor per a les persones i per als negocis.

Estarà impartit per Guido Charosky, coordinador del màster en Innovation Strategy and Entrepeneurship de l’IED Barcelona i especialista en disseny i innovació aplicada. Actualment és Experience Design Lead a HP.

Innovació 
La utilització de la innovació com a enfocament estratègic és clau per garantir la competitivitat en l’entorn econòmic i social actual, i fonamental en tota emprenedoria. La innovació ha de ser entesa no com a una etapa en el desenvolupament d’un producte o servei, sinó com a eix catalitzador que integri tots els processos de creació de valor dins d’una empresa. Això implica des d’una nova forma de concebre productes i serveis, fins al tipus d’interacció que es té amb els clients.

Disseny
Les eines i metodologies de disseny, “design thinking” en el seu sentit més ampli, posseeixen un gran potencial per a la generació de noves oportunitats de negoci. La utilització d’aquestes eines des d’una perspectiva d’innovació, permet generar nous models de negoci que puguin crear valor tant per als usuaris com per a tots els “stakeholders” involucrats en la cadena de valor. 

En el taller es treballarà la identificació d’oportunitats de negoci focalitzant en els usuaris i creant una proposta conceptual de producte i/o servei innovadora que aporti valor a tots els actors de la cadena de valor. 

Data: 27 de febrer de 2014
Hora: de 18.30 a 21.30
Lloc: Aula Magna de l’IED Barcelona (Biada, 11)
Idioma: Espanyol
Accés: Gratuït i obert per a tot el públic. Places limitades, reservar abans del 24 de febrer a: eventos@bcn.ied.es