Sónar+D University Hub
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sónar+D University Hub

17-07-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Sónar+D University Hub Sónar+D University Hub Sónar+D University Hub

Del 17 al 19 de juliol de 2019 l’IED participa al Sónar+D University Hub amb les seves ides i talent juntament amb altres universitats amb el projecte A Swarm of Corrupted Seed de Federico Russo – Master course in Visual Arts for the Digital Age, IED Milano; i SONO, d’un grup d’estudiants del Master in Interaction Design, IED Barcelona.

Posicionat a l’epicentre del panorama de la música electrònica i les seves interaccions amb la cultura digital, el Sónar és capaç d’unir artistes establerts amb el talent emergent, en tots els àmbits de la producció audiovisual i musical.

Sónar+D presenta una sèrie d’activitats dissenyades per a diferents comunitats creatives, amb xerrades, espais per intercanviar idees i eines, així com oportunitats per trobar finançament. L’objectiu principal és el de facilitar i millorar les relacions entre creativitat, tecnologia, innovació i negocis en un entorn orgànic orientat cap a nous perfils creatius i professionals.

L’IED participa al Sónar+D Universities Hub amb dos projectes:

A Swarm of Corrupted Seed de Federico Russo – Master in Visual Arts for the Digital Age – IED Milan.

El projecte neix de la idea que planteja que els éssers humans es defineixen per les seves experiències. La instal·lació es desenvolupa en tres nivells jeràrquics connectats: estampats (prints), audio/visual frames movent-se al voltant d’aquests estampats i una aplicació de realitat augmentada. Els estampats són imatges del vídeo i representen tots aquells esdeveniments fàcils d’oblidar, el frame audiovisual simbolitza el ser humà en la seva essència dinàmica i en constant canvi, i la app de AR mostra les connexions entre persones que fa referència al camí que manté vives aquestes memòries.  

 

SONO dels estudiants del Master in Interaction Design – IED Barcelona.

SONO és un projecte audiovisual que dona vida als tatuatges utilitzant la Realitat Augmentada a partir dels moviments i interacció dels cossos, convertint els tatuatges en instruments reals que creen música. Cada tatuatge desencadena un conjunt personalitzat de sons i freqüències que poden modificar-se a temps real depenent dels moviments del nostre cos. D’aquesta manera, per a cada tatuatge, l’usuari crea un paisatge sonor personalitzat. SONO permet que fins a tres usuaris puguin interactuar simultàniament, creant un so comú amb harmonies específiques per fomentar la col·laboració creativa. Les interaccions finals es registren i s’arxiven en una biblioteca compartida on els participants poden revisar les seves actuacions i inspirar a altres persones de la comunitat.

Estudiants: Ya Ching Tsai (Mandy), Alan Gabriel Tolosa Parma, Salma Amzil, Caroline Erize, Nour Ibrahim, Noel Maria De Oto Davids, Kerstin Barth i Marija Krsteski.

Coordinadors: Jordi Planas i Eduardo de Felipe.

 

Sónar +D

Dates: Del 17 al 20 de juliol

Lloc: Fira de Barcelona – Avinguda Rius i Taulet, s/n 08004 Barcelona

Per a comprar bitllets i saber més de l’esdeveniment, visita aquí.