Solucions intel·ligents, la clau para reinventar el retail
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Solucions intel·ligents, la clau para reinventar el retail

02-06-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Solucions intel·ligents, la clau para reinventar el retail Solucions intel·ligents, la clau para reinventar el retail Solucions intel·ligents, la clau para reinventar el retail

El món després del COVID-19 no tornarà a ser el mateix, i hem d’estar preparats per afrontar les necessitats i els reptes de la nova normalitat. Com afectarà aquesta situació al món dels negocis i més concretament, al sector del retail? Com podran augmentar els petits comerços el seu volum de ventes i ingressos?

Dimarts 2 de juny, a les 9.00h,  Jaume Portell, co-fundador i CEO de Beabloo, discutirà en un Breakfast interactiu, els punts claus a tenir en compte en aquest futur escenari. 

Com poden les empreses oferir experiències més personalitzades i minimitzar els riscs de treballadors i clients? Descobreix els beneficis de la inteligència artificial en la detecció i prevenció de contagis i en la millora del rendiment dels petits negocis.

A més, si vols tenir més informació sobre el món de la moda, el management o el retail, consulta el Master RSP en Fashion Management.

Dia: Dimarts 2 de juny

Hora: 9.00h

Idioma: Anglès

Registra’t aquí