Share your talent – Mobilitat
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Share your talent – Mobilitat

11-02-2020

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Share your talent – Mobilitat Share your talent – Mobilitat Share your talent – Mobilitat

TALENT IS BACK

El 2020 trona amb la primera edició del Share Your Talent d’aquest curs acadèmic amb tres exalumnes del Títol Superior en Disseny de Transport: Álvaro Ramos, que actualment ocupa el càrrec de dissenyador a Ferrari i que ha dissenyat la carrosseria del model Ferrari F8 Tributo; Mariano Suñé, que va graduar-se amb el projecte E-TECH, Formula Student i ha treballat en varis àmbits relacionats amb el disseny de transport nàutic i el disseny industrial; Federico Abascal, responsable del disseny exterior del Hyperloop UPV, el model més innovador de la Hyperloop Competition 2019.  

Cada un d’ells, amb un perfil i trajectòria diferent, explicaran quin ha estat el seu camí després de graduar-se a l’IED i quins son els reptes que el disseny de transport i la mobilitat planteja pels propers anys.  

Vicenç Aguilera, President en Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya i President del Circuit Barcelona-Catalunya, serà l’encarregat de moderar la xerrada.

Comparteix les claus del seu talent prenent-te una cervesa en comunitat a l’Open Space el 11 de febrer vinent a les 19h.  Nodreix el teu network IED Barcelona, TALENT IS BACK!

Confirma assistència aquí abans del dilluns dia 10 de febrer.

 

Dia: dimarts dia 11 de febrer.

Hora: 19 h.

Idioma: castellà.

Lloc: Open Space, IED Barcelona.