Share your talent – Alex Nikolov
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Share your talent – Alex Nikolov

06-03-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Share your talent – Alex Nikolov Share your talent – Alex Nikolov Share your talent – Alex Nikolov

TALENT IS BACK!

Share your Talent torna al març amb la visita de l’Alex Nikolov, exalumno de Diploma IED in Business Design de l’IED Barcelona. Actualment exerceix el seu rol com connector en el prestigiós festival de música de la ciutat Primavera Sound, incorporant funcions de comunicació, contingut estratègic i relacions públiques.

Després d’una llarga experiència treballant en l’equip de producció de festivals com l’OFF Sonar o el DGTL, l’Alex ha format part de l’equip de comunicació de clubs de música electrònica de Barcelona com RED58 o Nica, de Casa Bonay. L’any 2016 va fundar Loom Collective, juntament amb altres companys del IED, una plataforma i col·lectiu multicultural i interdisciplinari que va néixer amb la intenció d’impulsar l’escena artística de la ciutat.

Share your talent ens brinda l’oportunitat de conèixer de primera mà com va ser l’experiència de crear un festival de música des de zero i com afronten la seva segona edició, que es troba en plena campanya de micromecenatge.

L’Alex compartirà les claus del seu talent a l’Aula Magna el dimecres dia 6 de març a les 19h. Nodreix el teu network IED Barcelona, TALENT IS BACK!

Confirma assistència aquí abans del dimarts dia 5 de març.

 

Dia: dimecres dia 6 de març.

Time: 7 pm.

Idioma: anglès.

Lloc: Aula Magna, IED Barcelona.

Amb la col·laboració de El Bandarra.