Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas al 080 Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas al 080 Barcelona

04-07-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas al 080 Barcelona Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas al 080 Barcelona Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas al 080 Barcelona

El dia 3 de juliol va tenir lloc la xerrada Responsabilitat Social i Sostenibilitat. L’IED Barcelona amb Malas Meninas: la traducció de valors en moda al 080 Barcelona Fashion. Una trobada per mostrar com dins del sector de la moda existeixen iniciatives que combinen els interessos legítims de l’empresa, amb el compromís genuí per un impacte positiu a nivell social i mediambiental. També es va presentar la col·lecció “Soleada Barcelona” dissenyada per l’alumna de Disseny de Moda de l’IED Barcelona Nina Sibiratkina, resultat d’un projecte de col·laboració entre l’escola i Malas Meninas.

Els punts claus de la xerrada van ser:

– Com Malas Meninas, marca social de Home&Live Style confeccionada en A Puntadas, es símbol de compromís, disseny, bellesa, traçabilitat i inclusió. Charo Mora, especialista en cultura de moda i membre del Comitè d’Honor de la marca.

–  Com A Puntadas, empresa social de confecció tèxtil, ofereix oportunitats d’inserció laboral a dones en risc d’exclusió social. Rosa Escandell, Gerent de l’empresa.

– La necessitat d’integrar els valors de la moda ètica i sostenible en la formació dels futurs dissenyadors. Pilar Pasamontes, directora científica de Moda de l’IED Barcelona.


Dia:
3 de juliol
Hora: 16:00
Lloc: 080 Barcelona. Hospital de Sant Pau- Auditori: Sala Pau Gil (http://www.santpaubarcelona.org/ca/sala-pau-gil)