Reshape Exhibition
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Reshape Exhibition

13-03-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Reshape Exhibition Reshape Exhibition Reshape Exhibition

Els dissenys realitzats per Fashion Fabrication Forward Show, una performance presentada a l’última edició de The Youth Mobile Festival durant el MWC, estan exposats a l’exhibició “Reshape” en el Museu Disseny Hub de Barcelona.

Del 14 de març fins al 14 d’abril es pot veure aquesta exposició situada en el vestíbul del Dhub, organitzada per Noumena, INDUSTRY From Needs to Solutions i la Fira de Barcelona en col·laboració amb Materfad i amb el suport del Museu del Disseny. L’exposició destaca la relació entre el cos humà i la tecnologia emergent, a través de l’aplicació de materials intel·ligents, compostos biològics i tèxtils impresos en 3D per a la indústria de la moda i els productes.

Els vestits fabricats per estudiants del Títol Superior en Disseny de Moda i del BA (Hons) in Fashion Design van ser dissenyats a mida amb processos digitals generant noves siluetes, formes i textures a partir de la impressió 3D o el tall làser. A més, aquestes creacions proposen nous sistemes de desenvolupament de disseny que poden reemplaçar els actuals i trobar alternatives sense residus per a convertir la moda en una indústria més ètica i sostenible.

També es poden veure els projectes seleccionats i guanyadors del concurs “Reshape 18 | Sensing materialities”.

 

RESHAPE EXHIBITION

Dies: del 14 de març al 14 d’abril

Lloc: Vestíbul Museu Disseny Hub de Barcelona

Més informació aquí.